Produs nou al companiei EcoTronex SRL

Stimați parteneri! Cu mare plăcere vă informăm că biroul de proiectare al companiei EcoTronex SRL la începutul anului 2018 a reușit să îmbunătățească construcția presei noastre de brichetare cu o capacitate de 250 și 450 kg/ora. În primul rând, funcția de alimentare automată a uleiului la fiecare unitate a fost adăugată, datorită instalării unei pompe de ulei hidraulice. În plus, la construcția a fost adăugat un radiator pentru răcirea uleiului, ca urmare, presa poate funcționa 24 de ore pe zi, fără oprire sau supraîncălzire. În același timp, pentru a controla temperatura uleiului, presa a fost echipată cu senzori termici și a fost instalat un filtru pentru curățarea uleiului de contaminare.

Pe tot parcursul anului 2018 inginerii noștri au efectuat teste tehnice ale presei în timpul producției, iar din 2019 actualizarea a fost implementată în versiuni de export și este acum disponibilă în toate modelele noi.

Toate aceste îmbunătățiri au sporit în mod semnificativ resursele echipamentului nostru unic, care nu are analogi pe teritoriul Moldovei, Federației Ruse și a țărilor Uniunii Vamale.