ru

ro

en

de

hy

ka

az

kk

ky

uz

tg

tk

  • ru
  • ro
  • en

Brichete din coajă de floarea soarelui

брикеты из подсолнуха

 

Brichetele din coajă de floarea soarelui Pini&Kay sunt un tip de combustibil solid convenabil și economic.

Ele sunt absolut sigure pentru sănătate, deoarece nu conțin substanțe chimice. Aderența particulelor are loc datorită ligninei naturale eliberate în timpul brichetării.

Ele sunt de obicei folosite pentru încălzirea diferitelor încăperi, vagoanelor de tren, gătitul mâncării și aprinderea rugurilor. Pe cărbunii care se formează în timpul procesului de ardere se obține un frigărui excelent.

брикеты из подсолнуха

Brichetele combustibile din coajă au câștigat popularitate în rândul consumatorilor datorită unor avantaje importante:

  • Capacitatea termo-calorică excelentă datorită umidității scăzute.

Să comparăm indicatorii: lemn de foc obișnuit - 1500-2600 kcal per kg, brichete - până la 4800 kcal per kg, cărbune - 4900 kcal pe kg. După cum putem vedea prin valoarea calorică, ele sunt aproape egale cu cărbunele.

  • Timpul de ardere foarte lung.

În timpul procesului de producție brichetele sunt presate la o densitate de 1100 kg pe m3, care este de peste 2 ori mai mare decât densitatea lemnului de foc.

  • Siguranța și convenabilitatea utilizării

Ele ard cu o flacără dreaptă și frumoasă și practic nu produc scânteie. Forma unică le permite să fie pliate în mod convenabil, ușor deplasate și depozitate, în timp ce gaura din centru oferă tracțiune suplimentară.

  • Versatilitate

брикеты из подсолнуха

Sunt utilizate în aproape orice echipament de încălzire. Nu este nevoie să modificați nimic pentru ele.

  • Conținut scăzut de cenușă

Cantitatea de cenușă rămasă nu depășește 1 procent din greutatea combustibilului. Drept urmare, va trebui să curățați soba sau șemineul mult mai rar.

  • Raționalitatea economică

Este foarte profitabil să procurați brichete din coajă de floarea soarelui, deoarece 1 m3 acestui combustibil este echivalent din punct de vedere al cantității de căldură la 5 m3 de lemne de foc.

Compania EcoTronex oferă spre vânzare brichete de coajă și rumeguș de o calitate excelentă. Astăzi suntem cel mai bun producător din Moldova, iar produsele noastre se bucură de o popularitate meritată în țările Uniunii Europene, Rusia și CSI.