ru

ro

en

de

hy

ka

az

kk

ky

uz

tg

tk

  • ru
  • ro
  • en

Brichete de lemn

древесные брикеты

 

Brichetele de lemn Pini&Kay pot fi numite cu încredere cele mai populare dintre combustibili solizi moderni. Majoritatea consumatorilor și-au apreciat avantajele lor incontestabile față de lemnul de foc convențional.

 

APLICAREA BRICHETELOR DE LEMN PINI&KAY:

  • Pentru încălzirea locuinței și spațiilor industriale.
  • Pentru gătirea mâncării.
  • Pentru aprinderea rugurilor la picnicuri.
  • Cărbunele rămași sunt potriviți pentru grătari.
  • Pentru încălzirea vagoanelor pe vreme rece.

 

DE CE BRICHETELE DE LEMN DEPĂŞESC LEMNUL?

древесные брикетыPrincipalul parametru care determină calitatea combustibilului este valoarea termo-calorică. Ea, la rândul său, depinde direct de cantitatea de umiditate și materie organică conținută în combustibil.

În cazul nostru, 1 tonă de brichete bine uscate este egală cu 5 tone lemne de foc obișnuite.

Procentul mai mic de umiditate al brichetelor de lemn determină valori mai mari de încălzire. Deoarece anume excesul de umiditate din lemn îl face să cheltuie o cantitate imensă a energiei de ardere pentru a evapora apa din lemn.

Un alt indicator important - densitatea combustibilului, care afectează durata de ardere.

Datorită unui tip special de presare, rumegușul, sub o presiune foarte mare de 300 de atmosfere, se solidifică, dobândind o densitate incredibil de mare - de câteva ori mai mare decât cea a lemnului. Dacă arunci o brichetă de lemn în apă, aceasta se va îneca, pentru că este mai densă decât apa.

Lemnul arde mult mai repede decât brichetele datorită prezenței porilor în care este prezent oxigenul, care accelerează combustia. Brichetele din lemn nu au acest dezavantaj și se ard încet, dând totodată mai multă căldură. Densitatea mare le permite să ardă până la 8 ore, cu o rată minimă de 2-3 ore. Este foarte convenabil pentru încălzirea casei, deoarece este suficient să aruncați brichetele în foc înainte de a merge la culcare, iar căldura va fi suficientă pentru toată noaptea. O gaură de-a lungul întregii lungimi a produsului crește tirajul și le permite să fie utilizate chiar și în cuptoare cu tiraj redus.

 

SIGURANȚA ECOLOGICĂ

Cumpărând “eurolemne”, dvs. obțineți un produs ecologic pur, deoarece ele nu conțin substanțe chimice nocive și, în plus, ajută la îmbunătățirea mediului, deoarece pentru producția lor sunt utilizate deșeurile și nu copacii înșiși.

Compania EcoTronex oferă spre vânzare brichete de lemn Pini&Kay numai de cea mai bună calitate și la cel mai favorabil preț. Noi vindem cu succes produsele noastre atât în Moldova cât și în țările Uniunii Europene, Rusia și CSI și am reușit să ne stabilim ca furnizori de încredere.