ru

ro

en

de

hy

ka

az

kk

ky

uz

tg

tk

  • ru
  • ro
  • en

știri

Linie nouă de brichetare în România, județul Arad, comuna Zăbrani

La sfârșitul lunii februarie 2020, compania EcoTronex a lansat a doua linie de brichetare în România, județul Arad, comuna Zăbrani.

citiți mai mult

Linie de brichetare instalată în România, orașul Voiteștii din Vale

În decembrie 2019, EcoTronex a intrat pe piața UE: a fost instalată o linie de brichetare în România, orașul Voiteștii din Vale.

citiți mai mult

Instalarea liniei de brichetare în Republica Belarus, orașul Nesvizh

În decembrie 2019, compania EcoTronex a instalat pentru prima dată o linie de brichetare în Republica Belarus, orașul Nesvizh.

citiți mai mult

Linie nouă de brichetare în regiunea Novgorod, orașul Pestovo

În octombrie 2019, compania EcoTronex a lansat o altă linie pentru producția brichetelor combustibile. Linia este instalată în regiunea Novgorod, orașul Pestovo, Federația Rusă.

citiți mai mult

Linie nouă de brichetare în Republica Bashkortostan a Federației Ruse

În martie 2019, compania EcoTronex a lansat deja a doua linie pentru producția brichetelor combustibile în Federația Rusă

citiți mai mult

Produs nou al companiei EcoTronex SRL

Stimați parteneri! Cu mare plăcere vă informăm că biroul de proiectare al companiei EcoTronex SRL la începutul anului 2018 a reușit să îmbunătățească construcția presei noastre de brichetare cu o capacitate de 250 și 450 kg/ora.

citiți mai mult

Linie nouă de brichetare în orașul Fălești

В сентябре 2018 в городе Фалешты, который находиться в 127 км от Кишинева, была запущена новая линия производства топливных брикетов

citiți mai mult

Nouă linie de briquetting din Orgeev city PTU

În iunie 2018 a fost deschisă o nouă linie de brichetare la școala profesională secundară din orașul Orhei

citiți mai mult

Linie nouă de brichetare 450 kg/ora în raionul Cantemir, comuna Cania

În aprilie 2018 o nouă linie pentru producția brichetelor combustibile a fost lansată în raionul Cantemir, în comuna Cania. Aceasta este un nou produs unic al companiei EcoTronex. Capacitatea liniei a crescut de la 250 kg/ora la 450 kg/ora

citiți mai mult

Instalarea echipamentului în Carelia, Federația Rusă

În ianuarie 2018 compania EcoTronex, datorită unicității echipamentelor noastre, a intrat pe piața Federației Ruse. Linia de brichetare a fost instalată în Republica Carelia, în comuna Pudozh.

citiți mai mult