Linie pentru producerea brichetelor Pini&Kay 250

Vizionarea in 3D

Линия по производству брикетов Pini&Kay

Important!!! Facem export de utilaje pentru producerea bricheți în orice Județul României sau teritoriu UE și CSI.

Costul liniei de brichetare:

  • Eliberarea în Chișinău, Moldova - 21 000 € (prețul include: instruire, instalare cu supraveghere, conexiune*, garanție, asistență tehnică, consultări)

cumpărătorul achită doar costuri de transport, asigură cazare și hrană.

1

 Productivitate

  de până la 250 kg/ora

2

 Umiditatea deșeurilor zdrobite

  5-7 %

3

 Lungimea bucăților ale deșeurilor mărunțite de-a lungul 

 fibrelor  

  3-5 mm

4

 Dimensiunile brichetelor

  secțiune transversală 50 х 50 mm,  

  lungime 300 mm 

5

 Densitatea brichetelor

  1,1 – 1,3 t/m3

6

 Capacitatea termică a brichetelor

  3500 – 4500 Kcal/kg

7

 Temperatura de încălzire a zonei de presare

  280-400 С

8

 Capacitate totală instalată

  33,86 kW

 

Tehnologia de producere a brichetelor combustibile PINI & KAY este proiectată pentru a prelucra aproape toate tipurile de materii prime biologice (așchii de lemn, talaș, rumeguș, capete de porumb, coji de floarea soarelui, cochilii de nuc, paie etc.) Din ce este compusă linia de brichetare?

 

BUNCĂR DOZATOR

Buncăr dozator este elementul principal al oricărei linii. Este conceput pentru a furniza materia primă în camera de uscare.

În această etapă, materia primă este cernută printr-o sită vibrantă specială. Elementele supradimensionate sunt colectate într-un recipient special (buncăr). Ulterior, acestea pot fi zdrobite și folosite la fabricarea brichetelor combustibile. Viteza de mișcare a șurubului este reglată în funcție de nevoile tehnologice.

 

USCĂTOR AERODINAMIC

Apoi, materia primă este alimentată într-un uscător aerodinamic. El este format din patru camere de expansiune interconectate prin conducte. Un ventilator funcționează în interiorul sistemului. Materia primă este mișcată de un flux de aer. Umiditatea se evaporă și este îndepărtată din uscător. În funcție de parametrii inițiali ai biomasei, este selectată temperatura (50-200⁰C) și timpul de uscare.

 

Линия по производству брикетов Pini&KayPRESĂ CU ȘURUB

Etapa finală în producția brichetelor este formarea și presarea. Materia primă (cu umiditatea de cel mult 6% la acel moment) este alimentată din uscător în presă. Presiunea se acumulează acolo. Șurubul conic vermiform se rotește în interiorul cilindrului de lucru. El mută materia primă spre camera de încălzire, în același timp comprimând-o. Întregul proces are loc la o temperatură înaltă (280-400⁰С). Un liant natural, lignina, este eliberat din materia primă. Masa se sinterizează și, ca urmare, bricheta își păstrează forma.

Brichetele realizate pe o presă cu șurub au o secțiune pătrată sau hexagonală cu un orificiu de origine tehnologică în centru.

 

COMPLECTAȚIE ȘI PREȚ

În funcție de materie primă pe care va opera linia, complectația acesteia poate diferi. Acest lucru se datorează fracției diferite a materiei prime și umidității ei, precum și condițiilor încăperilor de producție.

Elementele principale, indispensabile ale oricăreia dintre liniile noastre sunt: șurubul care alimentează materia primă, uscătorul aerodinamic și presă, în care se formează și se coc brichete. În funcție de nevoie a măcinării materiei prime, setul poate include un zdrobitor.

Pe baza complectației se formează și prețul liniei de producție a brichetelor PINI&KAY.

 

GARANȚIA CALITĂȚII

Compania EcoTronex este un lider în producerea echipamentelor de brichetare. Toate produsele noastre sunt rezultatul muncii unor specialiști cu înaltă calificare. Echipamentul nostru a trecut mai multe teste la întreprinderea noastră. Oferim clienților noștri doar cele mai bune echipamente și soluții tehnice dovedite. Devenind clientul nostru, puteți fi sigur că producția Dvs. va funcționa eficient și afacerea Dvs. va înflori.

Noi vindem cu succes produsele noastre atât în Moldova cât și în țările Uniunii Europene, Rusia și CSI și am reușit să ne stabilim ca furnizori de încredere.