Tocator cu ciocane 300 kg/ora

дробилка

Important! Vom produce și vom livra echipamentele noastre oriunde în toate țarie UE, Moldova, Ucraina, Belarus, Rusia, Armenia, Azerbaidjan, Georgia, Kazahstan, Uzbekistan, Kârgâzstan, Turkmenistan și Tadjikistan.

Costul zdrobitorului:

  • Eliberarea în Chișinău, Moldova - 7 000 € (prețul include: instruire, instalare cu supraveghere, conexiune*, garanție, asistență tehnică, consultări)

 * cumpărătorul achită doar costuri de transport, asigură cazare și hrană.

La producerea brichetelor combustibile, materia primă trebuie zdrobită până la o anumită fracție.

Pentru aceasta, există numeroase tipuri de dispozitive cu diverse denumiri - zdrobitori, tocatoare (tăietorii așchiilor de lemn), mărunțitoare. Zdrobitori cu ciocani sunt recunoscute ca fiind cele mai convenabile pentru mărunțirea deșeurilor de lemn.

 

PRINCIPIUL DE FUNCȚIONARE

Zdrobitorile cu ciocani este un echipament de impact. În interiorul său se mișcă rotorul. Pe el sunt fixați ciocanii - proiecții speciale care captează materialul și exercită un efect mecanic asupra acestuia. În corpul zdrobitorului cu ciocani este instalat o placă picamer - o placă metalică puternică. Particulele materialului zdrobit se rotesc în mijlocul corpului, lovindu-se de ciocanele, placă picamer și între ele. Datorită acestui lucru are loc zdrobirea.

Materia primă este introdusă în zdrobitor de sus, din fereastra de încărcare. Căzând jos și și stricându-se, elementele cad pe grătar. Particule mici zboară prin ea. Cele mai mari sunt din nou capturate de ciocanele învârtite, din nou se încadrează între ele și placă picamer, sunt zdrobite și cad în jos. Ciclul se repetă de mai multe ori. În același timp, materia primă nouă este alimentată, iar cea mărunțită este îndepărtată pe banda transportoare. Zdrobitorul rulează continuu.

 

CUM DE ALES UN ZDROBITOR?

Fracția la care va fi zdrobită materia primă este obținută datorită parametrilor însuși ai zdrobitorului. Ea depinde de cât de rapid se rotește rotorul, de câte ciocane sunt instalate, de greutatea și forma lor și de lățimea sloturilor grătarului. Pentru o fracțiune mai fină, un număr mare de ciocane mai ușoare sunt instalate în zdrobitor, în timp ce se folosește un grătar fin. Dacă este nevoie de o fracție mai mare - ciocane mai puține, dar mai grele și un grătar mai gros.

 

CE SE POATE DE ZDROBIT?

Zdrobitorile cu ciocani pot zdrobi o varietate de materiale dure, cum ar fi lemn, fân, paie, beton, piatră și chiar metal.

Ca mărunțitoare de lemn (așchii de lemn, resturi, talaș și alte deșeuri), zdrobitorile cu ciocani sunt ideale, deoarece lemnul se rupe ușor sub eforturi mecanice și este destul de moale și ușor, astfel încât ciocanele să nu se uzeze rapid. Singura limitare este ca lemnul să nu fie prea umed. Umiditatea excesivă poate provoca uzura prematură a ciocanelor.

 

AVANTAJELE ZDROBITORILOR CU CIOCANI:

  • productivitatea ridicată;
  • consumul redus de energie;
  • capacitatea de a lucra fără întrerupere pentru o lungă perioadă de timp;
  • simplitatea construcției, ceea ce duce la o întreținere necomplicată;
  • fiabilitatea ridicată;
  • dimensiunile compacte, greutatea relativ redusă; instalarea sa nu necesită suprafețe mari;
  • disponibilitatea: este ușor să cumpărați un zdrobitor cu ciocani din cauza gamei largi de echipamente de acest tip;
  • prețul scăzut.

Compania noastra produce zdrobitori cu ciocani pentru linii de brichetare în funcție de nevoile fiecărui client. Toate echipamentele noastre sunt de înaltă calitate și îndeplinesc toate cerințele tehnologice. Prețul zdrobitorului nostru pentru deșeuri de lemn este negociat individual, deoarece depinde de complexitatea dispozitivului și a echipamentului.

Noi vindem cu succes produsele noastre atât în Moldova cât și în țările Uniunii Europene, Rusia și CSI și am reușit să ne stabilim ca furnizori de încredere.