Despre Companie

Compania EcoTronex este angajată în sfera combustibililor alternativi din anul 2014. În această perioadă, noi ne-am convins că aceast domeniu nu numai că are un potențial mare în sens financiar, ci contribuie și la dezvoltarea tehnologiilor avansate în țara noastră și, în plus, la îmbunătățirea situației ecologice în întreaga regiune. Experiența noastră ne-a permis să devenim cea mai de succes companie industrială din Moldova. Și acum ea ne oferă oportunitatea de a garanta succesul afacerii clienților noștri în alte țări, în special Rusia și CSI.

Brichetele combustibile pot fi produse din orice reziduuri de lemn bine mărunțite (rumeguș, așchii de lemn, talaș), precum și din paie și coajă de floarea soarelui. Compania EcoTronex oferă soluții gata - linii proiectate individual și fabricate pentru producerea brichetelor din biomateriale combustibile. 

 

AVANTAJELE ECHIPAMENTULUI NOSTRU

 

• Producție și instalare la cheie

Noi oferim un pachet complet de servicii pentru fabricarea, instalarea și punerea în funcțiune a echipamentelor furnizate de noi. În plus, noi vom oferi sfaturile necesare, vom asigura toate informațiile tehnice și tehnologice și vom presta instruirea personalulului vostru.

• Abordare individuală

Compania EcoTronex își adaptează toate liniile sale la fiecare client concret. În procesul de dezvoltare a echipamentelor, în primul rând, noi suntem ghidați de condițiile individuale și volumele de producție ale clienților noștri, ținând cont de dorințele Dumneavoastră. 

• Asigurarea calității

Liniile oferite de noi au trecut numeroase teste și îmbunătățiri. Prin urmare, ele îndeplinesc toate cerințele pentru echipamente de acest tip. Tehnologia de producție a fost testată cu succes de mulți dintre clienții noștri și vă garantează avantaje tehnologice și economice incontestabile.

• Securitate ecologică

În timpul funcționării liniilor noastre de brichetare nu sunt utilizate sau eliberate substanțele care sunt toxice și dăunătoare sănătății și mediului înconjurător.

• Suport tehnic

Devenind client al EcoTronex, Dumneavoastră beneficiați de o gamă completă de servicii - nu numai în faza de comandă, ci și în timpul funcționării producției Dvs. Întreținerea tehnică, repararea, furnizarea pieselor de schimb și consultări în toate cazurile necesare asigură funcționarea fiabilă a producției Dumneavoastră Dvs. și, în consecință, prosperitatea afacerii Dumneavoastră.